97 77 81 03

Fotball

Fotballgruppa i Nordby IL

 

Nordby IL fotball består av 41 lag fordelt på 17 aldersbestemte grupper, hvor vi har ca 320 spillere i alderen 7 år til 40 +.

For gutter og jenter fra seks år tilbyr vi Fotball-/ og håndballskolen.

De fleste oppgaver som utføres: trener, lagleder, foreldrekontakt og styre arbeid gjennomføres av spillernes foreldre og foresatte. Vi er helt avhengig av den fantastiske jobben som legges ned av alle de frivillige for at hjulene skal gå rundt.

Klubbhuset til fotballen er et populært samlingspunkt for mange, her finner du kunstgressbane, en stor gressbane og en grusbane. I sesongen trener og spiller vi i kamper her. I vintersesongen finner du oss innendørs på skoler eller utendørs på kunstgressbaner i omegn.

Fotballen arrangerer to cuper i året, den ene er Nordby IL Vårcupen for 6 – 12 åringer, cupen går over en til to dag med tre kamper for hver lag og flotte premier. Les mer om cupen vår under menyen på venstre side "Vårcupen"

Den andre cupen er ved sesongslutt, denne er for fotball-lagene i Nordby IL, dette er en morsom avslutning på fotball sesongen for både store og små.

Fotball gruppas jobb er å legge til rette for trening, kamp, påmelding til serien, dommere, jobbe for en god økonomi, gjennomføre dugnader etc.

Med vennlig hilsen

Styre i fotballgruppa

 

Kontakt:

E-post til fotballgruppa:

fotball@nordbyil.no

fotballsportslig@nordbyil.no


Linker:

NFF (Norges Fotballforbund)

OFK (Oslo Fotballkrets

ØFK (Østfold Foltballkrets)

Skadefri  Tips til en skadefri idrettshverdag

ØB Terminlister Tabeller og terminlister for lag 12 år og eldre

Treningsøkta   Nettbasert treningsplattform for barne- og ungdomsfotball, i regi av NFF