97 77 81 03

Vannpolo

Velkommen til siden for Nordby Vannpolo.

Vi har følgende treningstider:

Vannpolotrening
Mandag 19:30 til 21:30
Tirsdag 20:00 til 22:00

Svømmetrening
Torsdag 17:00 til 18:00
 

Svømmeskole/minipolo
Torsdag 18:00 til 19:00
 

Ta gjerne kontakt på vannpolo@nordbyil.no dersom du lurer på noe. Treningsavgiften er kr. 700,- for hver halvår. Gjelder vannpolo!!! Svømmeskole/minipolo har egne priser ut fra kursets lengde. Ta kontakt for pris!

Er du mellom 8 og 80 år og glad i vann... Hvorfor ikke prøve vannpolo? Ta gjerne kontakt på mail!Vi har tatt kvantesteget inn i riktig tidsalder og er nå for det meste på Facebook. Søk etter oss der, "Nordby Vannpolo", eller følg denne linken her.
Denne siden oppdateres kun med sporadisk med treningstider og priser.

 


Nordby Jr. Cup 2014

Helgen 19. til 21. september arrangerte vi den årlige junior cupen vår igjen. Lag fra LRK, Namsos og Ängelholm og det ble spilt nesten 40 kamper i løpet av helgen. Gode resultater. Bilder fra cupen kan sees her.


Sølv til Nordby i NM Vannpolo 2014!!!

Nordby tok SØLV i helgens NM i vannpolo i Frognerbadet. Kjempeinnsats av seniorene våre!!!! Bilder og kampinfo kan sees på facebookgruppa til Norwegian Waterpolo


Treningshelg i Kragerø

Helgen 30. mai til 1. juni var både små og store Nordby spillere samlet i Kragerø for en helg bestående av treningskamper og mye sosialt. Mange foreldre tok også turen ned i det fine været. I tillegg til mange treningskamper ble det også båttur til Jomfruland med grilling. Bilder fra turen kan sees her.Treningshelg i Borås - Sverige

Lørdag 26. april dro en del Nordbyspillere til Borås i Sverige sammen med LRK og møtte svenske lag til en treningshelg. Vellykket tur som vi håper vi kan gjenta flere ganger.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


God innsats på LRK cup

7. til 9. mars var nærmere 30 spillere fra oss og spilte cup hos LRK. Mange gode og jevne kamper og Nordby spilte tilslutt i 4 av 5 finaler. Bilder fra cupen kan sees her.


Serierunde på Nordby

Det ble spilt serierunde 8. til 9. februar her hos oss. Nordby spilte 3 kamper og vant alle. Mot Vika ble det 28 - 12, mot Namsos 2 ble det 12 - 8 og serierunden ble avsluttet med 15 - 6 seier over Kragerø. Storspill av guttene og jentene våre. Bilder fra serierunden kan sees her.


Namsos Jr. Cup 2014

Ca. 20 spillere og 10 voksne dro helgen 25. og 26. januar nordover til Namsos og spilte Jr. Cup. Vi stilte i klassene 2002, 2000 og 1996. Mange spennende kamper og ekstra spennende var finalen i 2000 klassen hvor Nordby tilslutt vant over Namsos etter straffekastomgang. Bilder fra cupen kan sees her.


Novembercup 2013

Helgen 23. og 24. november var 16 spillere og en god gjeng med foreldrer på tur til Ängelholm i Sverige for å spille deres Novembercup. Vi stilte med lag i 1999, 1997 og 1995 klassen. Mye bra spill i alle kampene og god stemning på tribunen. Tror alle var fornøyde med turen.


Bronse i Jr. NM 2013

Helgen 26. og 27. oktober dro en gjeng av oss til Namsos for å spille årets Jr. NM der. Dessverre var det bare tre lag som stilte lag i årets Jr. NM, Vika, Namsos og Nordby. Vi fikk likevel spilt mange flotte kamper og selv om det ble tap i alle kampene var det en blid og litt sliten gjeng som kom tilbake til Nordby natt til mandag. Bilder fra turen kan sees her.


Nordby Jr. Cup 2013

Da var årets Nordby Jr. Cup over for denne gang. Helgen 20. til 22. september spilte lag fra LRK, Namsos, Ängleholm og Nordby 34 kamper i 5 forskjellige klasser. Mange gode kamper. Finalene ble jevne og spennende - spesielt i jenteklassen hvor LRK og Nordby møttes. Resultatet etter ordinær tid var 8 - 8 og etter ekstraomganger 9 - 9. Straffekastrunde måtte til og Nordby vant tilslutt 11 - 9. I finalene i 2001 og 1995 klassen vant våre gode venner fra Ängelholm i Sverige, i 1997 klassen vant Namsos og i 1999 klassen ble det hjemmeseier igjen til Nordby. Bilder fra cupen kan sees her.


Da var sesongen 2012/13 over

Strålende vær preget årets sommeravslutning. Stort oppmøte og god mat. Takk for en fin sesong. Flere bilder her.


Serierunde 2012/13 avsluttet i Kragerø

6. og 7. April ble siste serierunde for sesongen 2012/13 avholdt i Kragerø. Vi spilte 3 kamper og vant to og tapte en. Med det endte vi midt på tabellen i 2. divisjon for denne sesongen. Kampresultater og tabeller kan lastes ned i følgende PDF-fil (klikk her).  Berit/Wenche tok også mange fine bilder som kan sees på denne linken.


God innsats på LRK Cup

8. til 10. Mars spilte vi vannpolocup hos LRK i Lørenskog. Vi stilte lag i 2001, 1998, 1995 og J1996 klassen. Innsatsen var kjempegod. 2001 laget kom til finalen etter to seiere og ett tap. Finalen ble kjempespennende og ekstraomganger måtte til. Dessverre ble det det tap med ett mål, men tatt i betrakning at mange på dette laget spilte cup for første gang, var resultatet over all forventning. 1998 laget måtte spille bronsefinale etter at finaleplassen glapp på målforskjell. Siste innledende kamp måtte vinnes med 13 mål og spillerene tok oppgaven alvorlig. Resultatet ble 13-2 til oss og det manglet bare to fattige mål for å få finaleplass. Bronsefinalen vant de greit. 1995 laget spilte også bronsefinale som de vant. Jentelaget hadde forsterket laget med Playmaker Sara og med henne på laget kunne det bare gå en vei - GULL. 
Flere bilder ved å følge denne linken her.


  Serierunde på Nordby

9. og 10. Februar avholdt Nordby Vannpolo serierunde i vannpolo. Lag fra Namsos, Kragerø, Vika, LRK og Nordby spilte kamper både i 1. og 2. divisjon. Nordby spilte kamper mot Vika, Namsos og Kragerø denne gangen. To tap og en seier. Følg denne linken for flere bilder


Vellykket tur til Ängelholm

Helgen 17. til 18. November reiste en god del spillere til Ängelholm\Höganäs i Sverige og deres Novembercup. Her var 23 lag fra Sverige, Norge, Danmark og Tyskland samlet. Vi i Nordby stilte med ett 99 lag og ett 95 lag, samt at jentene stilte norsk jentelag i sammen med jenter fra LRK. Godt spill fra alle og en hyggelig ramme rundt hele arrangementet gjorde det hele til en minneverdig tur.

99 laget med en fin Bronseplass. Finalen glapp kun på målforskjell. Neste år tar vi den 95 laget fikk 3 fine kamper mot vertskapet. Litt hjelp fra Kragerø og LRK spillere gjorde at vi fikk gitt svenskene ordentlig kamp

 

 

Jentelaget fra Norge med spillere fra LRK og Nordby
 
Moro å spille mot lag fra andre land

Kjempefint anlegg i Höganäs. 
 

Tid til litt sosialt også. Vi viser at vi kan mer med ball enn bare vannpolo.

Nordbyjentene ble Jr. Norgesmestere for andre år på rad

Årets Jr. NM i vannpolo ble avholdt i Stavanger 20. til 21. oktober. Nordby stilte med lag både i gutte og jenteklassen. I jenteklassen ble det gull - VI GRATULERER. I gutteklassen ble det tøffere. Med en snittalder på bare litt over 14 år fikk de en tøff oppgave mot Stavanger, Namsos og LRK. Etter en veldig jevnt kamp om 3. plassen mot LRK, måtte vi dessverre se oss slått. Tatt i betrakning den unge snittalderen ser vi vedlig lyst på fremtiden. Se også hjemmesiden til svømmeforbundet

Kaia, Siri, Aurora, Ida, Ida Marie, Astrid og Tommy Bak: Kasper, Robert, Siri, Ida, Håkon Marius, Astrid, Per Tore og Tommy
Forann: Markus, Martin, Aurora, Siri og Ida Marie

   
 

   
Flere bilder her...


Kakelotteri på senteret

Lørdag 16. juni hadde vi kakelotteri på Vinterbrosenteret. Selv om senteret er under ombygging og det er kanskje litt mindre mennesker der enn det pleier, var "trykket" bra og pengene rullet inn i kassa. Mye kjekk ungdom som beviste at de kunne mer enn å spille vannpolo...

 


Bronse til Nordby i NM Vannpolo

Det ble en svært spennende bronsefinale mellom Nordby og Stavanger i årets NM Vannpolo i Frognerbadet. Nordby vant tilslutt med ett mål etter ekstraomganger.

Vika tok "the double" og vant over Landøya i finalen. Les mer og se flere bilder på http://www.svomming.no/?articleid=6097

Foto Jens Orning


Storspill på hjemmebane

         

Nordby vannpologruppe avholdt sin årlige vannpolocup fredag 11. mai til 13. mai. Arrangementet ble veldig vellykket både arrangementmessig og spillemessig. Nordby spilte i 3 av 5 mulige finaler og vant 2 av dem. Vi møtte lag fra Kragerø, Lørenskog, Vika (Oslo), Skåne og Ängelholm.. (klikk på de små bildene for større versjon)

         


 Nordby tok bronse i årets vannpoloserie

Nordby Vannpolo
Foto Jens Orning. Bak fra venstre: Mike Jukes (dommer), Håkon Marius, Henrik, Per Tore, Mats og
Jens Orning (dommer). Foran fra venstre: Tommy (spillende trener), Aurora, Astrid og Siri.

Siste serierunde i vannpoloens 1. divisjon ble avholdt 3. til 4. mars i Namsos. Nordby spilte kamper mot både Vika og Namsos i denne serierunden, samt at det ble tid til en del treningskamper.

Vi var så heldige å ha den OL-aktuelle Mike Jukes fra Birmingham til å dømme kampene.

Etter endt serierunde kunne vi i Nordby feire bronseplassen i årets serie. GRATULERER!!!

Vinnere av årets 1. divisjon ble Vika, etterfulgt av Landøya på sølvplass.


Nordby ble NORGESMESTERE for junior

Nordby Vannpolo
Foto Jens Orning. Bak fra venstre: Siri, Kaia, Ingrid, Tommy (trener). Foran fra venstre: Aurora, Ida, Mia, Ingrid, Astrid

Norgesmesterskapet for junior 2011 ble holdt i Namsos 22. til 23. oktober. Et sammensatt lag av Nordby jenter og Stavanger jenter gjorde rent bord under mesterskapet og vant alle sine kamper. Vi GRATULERER med NM tittelen.

Guttelaget fikk en tøffere oppgave, men etter seier i bronsefinalen kunne de feire sin bronsemedalje. Vi GRATULERER.

Har DU lyst til å bli NORGESMESTER. Send oss en mail og få info.

   
Nordby Vannpolo
Foto Jens Orning. I rødt Tommy (trener). Bak fra venstre: Carl Cristopher, Øyvind, Alexander, Mathias.
Neste rekke fra venstre: Siri, Mats, Per Tore, Henrik. Neste rekke fra venstre: Kaia, Håkon Marius, Torjus.
Fremste rekke fra venstre: Aurora, Astrid, Ida.

Hele troppen samlet